Ženy podlehly po boji v Březnici

Sportovní klub Březnice: FC AJAX Bezměrov 3:2 (0:2)

branky: 13. Kristýna Zachová 0:1, 41. Eva Kristýnová 0:2

Sestava: Michaela Krejčí – Viola Houšková, Martina Trávníčková, Lucie Pitnerová, Marcela Foltýnová – Zdeňka Jordová- Kristýna Zachová, Monika Dočkalová, Lucie Hájková, Adéla Pitnerová- Eva Kristýnová

Denisa Partyková, Petra Pechová

Naše ženy čekal soused v tabulce celek Březnice. U nás řádila chřipka a tak některé hráčky nám chyběly včetně kapitánky a některé hrály i s chřipkou. Přesto se nám povedlo jít ve 13. minutě do vedení brankou Kristýny Zachové. Druhou branku pak před koncem poločasu vstřelila Eva Kristýnová.

Do druhého poločasu jsme tak vstupovaly s myšlenkami na první bodový zisk. Ztroskotaly jsme opět na proměňování šancí. Po hodině hry nám domácí z rychlých protiútoků vstřelily dvě slepené branky a náš náskok byl fuč. To naše hráčky zaskočilo a už nebyly schopny výsledek zpět zvrátit na svou stranu. Navíc 15 minut před koncem zápasu domácí rozhodly třetí brankou  o svém prvním vítězství v sezóně. A tak zůstáváme v Divizi bez bodů  a na naše první vítězství stále čekáme. Děvčata si však za výkon určitě zaslouží pochvalu.