Muži utrpěli další domácí porážku

FC AJAX Bezměrov: TJ Troubky 1:2 (1:2)

Branka: 31. Vít Bleša 1:1

Sestava: Dalibor Pelikán – Drahomír Pavelka, Radim Adamov, Luděk Karásek – Aleš Vejtasa, Tomáš Zatloukal (58. Dominik Bleša)- Vít Bleša, Daniel Židlík, Roman Hadraba (70. David Opluštil)- Tomáš Zavřel (79.Lukáš Poledňák), Jiří Sýkora (73.Patrik Houra)

V zápase s posledním celkem tabulky jsme vstoupili s velkým podceněním soupeře. Ten tak šel snadno do vedení po špatně odehraném míči a tečované střele z vápna. Po dvaceti minutách nepřesností jsme se konečně dostali do šancí a ovládli tak první poločas i herně. tři tutovky zazdil Tomáš Zavřel. Přesto jsme vyrovnali střelou Víti Bleši po zemi k tyči. Další nevyužité šance nás pak mrzeli zejména proto, že v úplném závěru poločasu se hosté prosadili podruhé. Do šaten jsme tak odcházeli s nečekaným výsledkem.

Kdo by čekal, že se do druhého poločasu podívá někdo z lavičky, aby oživil naši hru, tak byl zklamán. Sice jsme už měli výraznou převahu, ale těžko jsme se dostávali do šancí. A když už jsme se dostali k zakončení, tak zapracovala obrana hostí. Hosté hráli jednoduše a hrozili z rychlých protiútoků. Po vystřídaní se  jsme se dostali k drtivému tlaku, ale veškeré snažení našich hráčů ke gólu nevedlo. A tak jsme už podruhé  ztratili doma všechny body. Čelo tabulky se nám opět vzdálilo. Stejně tak  i myšlenky na postup.