M19: Dorostenci prohráli se Slušovicemi

FC AJAX Bezměrov : FK Slušovice 2:6 ( 1:5)

20. min Patrik Houra 1:4, 84. Jakub Komárek 2:6

Sestava:

Ondřej Loučka- Radim Knap, Tadeáš Hanák, Jakub Komárek- Patrik Strážnický, Lukáš Poledňák, Matyáš Španiel, Aleš Vejtasa,  Patrik Daněk- Patrik Houra, Štěpán Španiel,

Michal Kroupa, Jakub Frýdl, Matěj Doležel, Matěj Polášek,

První domácí zápas našim dorostencům nevyšel. Úvod zápasu byl víc než tragický. Do 9 minuty jsme obdrželi tři branky a ve 12. minutě s přímého kopu čtvrtý. Naivní  hra v obraně a nepohlídaní si standardních situací rozhodli celý zápas. Ve 20 minutě nám brankář hostí nabídl snížení, které využil Patrik Houra k dorážce do prázdné branky. Hra se pak výrazně vyrovnala a my jsme měli několik vyložených šancí na snížení. Pohrdli jsme ovšem i těmi největšími možnostmi. A tak přišel zasloužený trest. Po dalším rohu jsme opět inkasovali a tak jsme šli do šaten s debaklem 1:5.

Do druhého poločasu šel do brány Matěj Polášek a hned vynikl skvělým zákrokem.  Pak dokonce chytil pokutový kop. Naši hráči pokračovali ve spalovaní šancí, a tak opět po rohovém kopu hosté vstřelili šestý gól. Až v závěru zápasu po průniku z pravé strany vstřelil tvrdou ranou z úhlu Jakub Komárek náš druhý gól. To však bylo vše. Můžeme tak litovat špatného začátku, který zápas rozhodl.