Muži zvítězili nad posledními Troubkami

FC AJAX Bezměrov: TJ Troubky 5:2 (3:1)

Branky: 7. min Radim Adamov PK 1:0, 25. min Drahomír Pavelka  PK 2:1, 31. min Radim Adamov PK 3:1,  65. min Vít Bleša 4:3, 71. min Tomáš Zatloukal 5:3

Sestava: Matěj Polášek – Vít Bleša, Tomáš Zatloukal, Dominik Bleša- Drahomír Pavelka, Aleš Vejtasa (75. Tomáš Zavřel)- Patrik Houra (46. Lukáš Žigmund), Roman Hadraba, Radim Adamov (68. Lukáš Poledňák)- Michal Večerka, Miroslav Pecho (46. Zdeněk Galetka)

V souboji s posledním celkem tabulky se očekávali povinné tři body.  Ovšem zápas vůbec nebyl jednoduchý. Vše začalo dobře, když v 7. minutě rozhodčí Závojský odpískal penaltu a Radim Adamov nás dostal do vedení 1:0. Ovšem hosté po čtvrthodině vyrovnali na 1:1.  Za pět minut jsme ovšem kopali druhou penaltu a tu tentokrát proměnil Drahoš Pavelka. Opět jsme vedli a za dalších pět minut jsme už vedli 3:1. A jak jinak , než z penalty? Opět proměnil Radim. Tři penalty pro nás během 30 minut jsem ještě nikdy nezažil. Poločas jsme tak vyhráli a mohli se v klidu soustředit na poločas druhý.

Toho klidu bylo asi moc. Místo abychom skóre navyšovali, tak nám soupeř po čtvrthodině nasázel dvě branky a vyrovnal na 3:3. Naštěstí jsme odpověděli soupeři stejnou mincí a během dalších pěti minut brankami Víti Bleši a Tomáše Zatloukala si vrátili dvoubrankové vedení. To už jsme do konce utkání udrželi a připsali si povinné tři body. V tabulce zůstáváme na třetí příčce jen jeden bod za Roštínem.