Muži vyhráli v Troubkách

TJ Troubky/Zdislavice: FC AJAX Bezměrov  2:5 (2:3)

branky: 7.min Zdeněk Galetka 0:1, 18.min Zdeněk Galetka 1:2, 45.min Radim Adamov PK 2:3 50 min. Radim Adamov 2:4, 51. min Zdeněk Galetka 2:5

Sestava: Dalibor Pelikán ( 75. Matěj Polášek)- Miroslav Pecho, Jakub Ulehla, Luděk Karásek- Lukáš Žigmund, Dominik Bleša, Tomáš Zavřel (55. Lukáš Poledňák), Aleš Vejtasa, Radim Adamov- Michal Večerka, Zdeněk Galetka (70. Vít Bleša)

V již v desátém kole naši muži zajížděli na půdu nováčka soutěže do Troubek. Zde se vytvořil úplně nový tým, který hraje v tomto složení první rok a pohybuje se na chvostu tabulky. Již v sedmé minutě jsme šli do vedení po pěkné střele na zadní tyč Zdeňka Galetky. Po našem rohu jsme ale inkasovali z rychlého protiútoku a bylo vyrovnáno na 1:1. V 18 minutě to byl znova Zdeněk Galetka, který po standartní situaci zahrávané  Alešem Vejtasou, rozvlnil síť podruhé. Ovšem další hrubá chyba v naší obraně vedla k snadnému vyrovnání na 2:2. Trápení prvního poločasu ukončil až Aleš Vejtasa  svým průnikem, který skončil faulem a pokutovým kopem. Ten bezpečně proměnil v poslední minutě poločasu Radim Adamov.

Nástup do druhého poločasu nám vyšel náramně. Po dalším trestném kopu Aleše Vejtasy na zadní tyči hlavou skóroval Radim Adamov. O minutu později ze stejné situace hlavičkoval Zdeněk Galetka a dokončil tak svůj hatrik. Další naše šance jsme už nedokázali využít. Za rozhodnutého stavu dostali příležitost dva patnáctiletí dorostenci, kteří určitě nezklamali. Matěj Polášek měl svou premiéru v brance a v závěru musel předvést své umění proti šanci domácích. V tabulce jsme se tímto povinným vítězstvím dostali  na páté místo tabulky.