U19: Dorost podlehl Újezdci

FC AJAX Bezměrov: TJ Újezdec/Těšov  4:6 (1:5)

branky:  23. min Adam Vožda 1:1, 75. min Patrik Daněk 2:6, 84.min Patrik Daněk 3:6, 85.min Patrik Daněk 4:6

Sestava: 

Matěj Polášek – Patrik Daněk, Jakub Komárek, Lukáš Poledňák, Matěj Strašák – Michal Kroupa, Patrik Houra, Lukáš Žigmund, Pavel Opluštil- David Túró, Adam Vožda

(Aleš Vejtasa, Matěj Doležel)

Sobotní krajské soutěže byly tentokrát všechny jako přes kopírák. Jako by se hráči domluvili , všechny tři týmy předvedli shodný scénář. Nejprve špatný začátek, pak následuje katastrofální konec prvního poločasu. Načež následuje velmi dobrý druhý poločas. Dorostenci nastoupili proti třetímu celku tabulky. Hosté přijeli s konsolidovaným kádrem, který věkově a fyzicky převyšoval náš mladý tým. Hned v první minutě jsme dostali  dost hloupý gól, na kterém měl podíl i velmi špatným zákrokem náš brankář. Pak se hra vyrovnala a po  dvaceti minutách  se vyrovnalo i skóre. To když vstřelil vyrovnávací branku Adam Vožda. Bohužel následující čtvrthodina, byl přímo tragická, Naši hráči si nechali nasázet čtyři branky, z toho dvě v úplném konci poločasu. Zápas jsme si tak prohráli, když poločas skončil 1:5.

Ve druhém poločase přišlo výrazné zlepšení, ale nejprve to byli hosté, kteří si upevnili vedení na 1:6. Až v poslední čtvrthodince zápasu jsme se dokázali prosadit i brankově. Byl to nečekaně Patrik Daněk, který svým hatrikem dokázal snížit na přijatelný výsledek 4:6. O to víc může mrzet kolaps v prvním poločase. V tabulce jsme klesli na 13. místo. V příštím kole přivítáme první celek tabulky z Prakšic, takže zase silný soupeř na řadě.