Muži prohráli nečekaně v Šelešovicích

TJ Slavoj Šelešovice: FC AJAX Bezměrov 2:1 (0:1)

branka: 0:1 Vít Bleša  16 min

Sestava: Dalibor Pelikán – Miroslav Pecho, Radim Adamov, Tomáš Zavřel, Tomáš Křeháček (70. Michal Kroupa) – Petr Holý (75. Patrik Daněk), Jakub Ulehla – Dominik Bleša, Aleš Vejtasa, Vít Bleša- Michal Večerka

K zápasu do Šelešovic jsme jeli v roli jasného favorita. A to i přes ztrátu 7 hráčů základní sestavy. Od úvodních minut jsme měli míč pod kontrolou, ale šance jsme si nevypracovávali. Jedině Petr Holý se snažil o střelbu ze střední vzdálenosti. Jedna střela šla těsně nad a druhá byla slabá a brankář ji pokryl. Třetí  jeho střelu zablokoval obránce rukou, ale rozhodčí nepískal.  Až v 16 minutě vypíchl Víťa Bleša obránci míč  a třema kličkama posadil brankáře na zem a dovezl míč do sítě. Vedli jsme 1:0. Pak domácí mohli vyrovnat z rohového kopu, ale hlavičku vykopl Mira Pecho z brankové čáry. Po špatném doskoku si udělal výron kotníku Radim Adamov a po ošetření se vrátil zpět na hřiště. Stále jsme měli více ze hry. Dominik Bleša pěkně našel Petra Holého, který ovšem ve skluzu netrefil dobře balón. Pak se sám před brankářem objevil Víťa, ale netrefil branku. Michal těsně před brankářem tečoval Víťovu přihrávku. Bohužel obránce stačil ještě míč z branky vykopnout. Vzápětí  po autovém vhazovaní nachystal krásnou přihrávkou Dominik střelu Kubovi Ulehlovi. Jeho tvrdou střelu k tyči ovšem brankář domácích vyrazil na roh. V další šanci se objevil Tomáš Křeháček, ale ani ta neskončila gólem. Stejně tak dopadla i Michalova šance v závěru poločasu.

Poločas jsme tak vyhráli 1:0, ale celková spokojenost z výkonu zrovna nepanovala. Druhá půle začala vlažně. Až po 10 minutách se ke střele dostal aktivní Petr Holý, ale brankář domácích s jeho pokusem neměl problém. Podobně dopadla střela Kuby Ulehly.O minutu později už bylo vyrovnáno. Radimovu malou domů vystihl útočník domácích a okamžitě skóroval. Za další minutu byl obrovské šanci Michal Večerka. V samostatném úniku vystřelil, ale brankář míč vyrazil těsně vedle tyčky. Z následného rohu šla Kubova hlavička přímo do náručí brankáře. Domácí  pak po náhodném centru trefili břevno. V další obrovské šanci byl Aleš Vejtasa, ale jeho střelu brankář opět zlikvidoval. Po rohovém kopu se na jedenáctce dostal k míči Michal. Rovnal si míč tak dlouho, až mu střelu obránce zblokoval. Střela Tomáše Zavřela šla vysoka nad. Posledních 15 minut jsme hráli na dva útočníky a snažili se tak rozhodnout. Bohužel se stal pravý opak. Z ojedinělého centru za obranu domácí náhodně trefil míč tak, že skončil v šibenici. Do konce zápasu zbývalo jen 7 minut. Přes veškerou naši snahu, se už skóre neměnilo. Naprosto zbytečná porážka s předposledním týmem tabulky.