U08: Bronzové medaile z Kyjova

V Kyjově se v neděli 11. března uskutečnil další turnaj, tentokrát pro děti do 8 let. I v této kategorii jsme měli zastoupení a mezi pěticí týmů se naši hráči neztratili. Hrálo se systémem každý s každým 20 minut na zápas.

V dresu FC AJAX  Bezměrov se představily tyto naděje:

Eva Adamcová – Vincent Vyzula, Adam Vejtasa, Dominik Gabrhel, Sára Stavinohová, Šárka Kuchaříková, Markéta Miklová, Michaela Miklová

V prvním zápase jsme se utkali s pořádajícími Koryčany. A zvítězili jsme poměrně hladce 3:0 brankami Adama Vejtasy. Ve druhém zápase nás jasně přehrál tým Bohdalic. Prohráli jsme 1:9. Po této těžké porážce jsme si spravili chuť na dalším soupeři. Odnesl to Vlčnov výsledkem 7:1, když 5 gólů dal Adam a 2 góly Vincent Vyzula. V posledním zápase s Bzencem pak šlo v přímém souboji o druhé místo. Po řadě promarněných šancí jsme soupeři podlehli 1:3 a celkově jsme obsadili třetí místo. Víkend jsme tak zakončili třetí medailí, tentokrát bronzovou.

Adam Vejtasa byl vyhlášen nejlepším střelcem turnaje s 10 góly. Vincent Vyzula pak obdržel cenu za nejužitečnějšího hráče.

  1. Bohdalice
2. Bzenec
3. FC AJAX Bezměrov
4. Koryčany
5. Vlčnov