Muži: Prohra v Počenicích

TJ Počenice: FC AJAX Bezměrov 3:2 (1:0)

branky:  55. Dominik Bleša 1:2 ,   57. Dominik Bleša 2:2

Sestava 1. poločas:

Dalibor Pelikán – Roman Zlámal (27. Vlastislav Coufalík), Radim Adamov, Michal Soukeník, Dalibor Kyjovský- Václav Piškula, Michal Večerka, Dominik Bleša- Jindřich Holan, Ondřej Večerka, Tomáš Křeháček

Sestava 2. poločas:

Dalibor Pelikán – Vlastislav Coufalík, Aleš Vejtasa, Michal Soukeník, Dalibor Kyjovský- Václav Piškula (65. Petr Holý), Drahomír Pavelka, Dominik Bleša- Radim Adamov, Michal Večerka, Ondřej Večerka (78. Václav Piškula)

V předposledním přípravném zápase jsme zavítali na hřiště účastníka okresního přeboru do Počenic. Tentokrát nás čekalo velmi nerovné hřiště, což bylo po zápasech na umělé trávě, pro nás výrazná změna. Od úvodních minut jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem. Ve středu  hřiště a v obrané fázi jsme dobře kombinovali. Ale do nějakých šancí jsme se nedostávali. Domácí se dostali do vedení ve 14. minutě, když nevině vypadající standartku  si náš stoper Michal ukázkově hlavičkoval do naší branky. Ani tento moment  nás nesrazil do kolen. Přesto se domácí dostali do několika pološancí, které ale nevyřešili dobře.

Do druhého poločasu byli nasazeni naši trenéři mládeže, kteří přejeli z nedalekých Morkovic. Posílili jsme i útok a čekali, že se konečně dostaneme i ke střelám na branku. Domácí se ovšem už v 5. minutě dostali opět neuvěřitelně lacině k další brance. Po hrubce našeho brankáře, který podcenil jednoduchý míč. se po skrumáži domácí trefili do opuštěné branky. Naštěstí se nám podařilo už v 10.minutě snížit. Dominik dal gól přímo z rohu. Od tohoto okamžiku jsme byli lepším týmem. A když o dvě minuty později napřáhl Dominik z velké dálky a překvapil brankáře domácích, bylo vyrovnáno 2:2. Bohužel další naše akce gólem neskončili. Na naši hru se, ale dalo konečně koukat. S přehledem hrála stoperská dvojice. V záložní řadě se dobře prezentovala dvojice Dominik se stále lepšícím se Vaškem. Bohužel nikdo s útočníků se nedokázal prosadit střelecky. Dvě minuty před koncem  s rychlého protiútoku jsme obdrželi rozhodující branku. Škoda, po průběhu jsme si jistě zasloužili jiný výsledek.

Napsat komentář