U11 6.kolo: Prohra v derby v Lutopecnách

TJ Lutopecny/Měrůtky : FC AJAX Bezměrov  4:2 (2:1)

branky: Kristýna Zachová, Aleš Vejtasa

sestava: Terezie Šimůnková- Zdeňka Jordová, Tereza Dostálová- Drahomír Pavelka. Patrik Strážnický, Matěj Doležel – Kristýna Zachová, Aleš Vejtasa

Pavel Opluštil, Vojtěch Krupař, Marián Novák

V zápase o čelo tabulky jsme brzo prohrávali. Po příjezdu Pavla a skvělém výkonu Aleše byli naši hráči jasně lepší. Úniky po levé straně  nebrali konce a hromadili se šance. Po jedné z nich uklidila míč do sítě Kristýna a Vyrovnala na 1:1. Další šance však trestuhodně neproměnila. Nejprve z toho byla tyč, pak slabá střela do prostřed branky. A tak nás soupeř potrestal a z protiútoku jsme obdrželi druhý gól. Poločas jsme tak prohráli 2:1.

Za minutu druhé půle už jsme mohli vést. Kristýna se opět dostal do dvou tutovek, ale zklamala. Naše převaha byla zjevná, ale gólově se nedokázal nikdo prosadit. Až pět minut před koncem vyrovnal dloubáčkem přes brankáře Aleš. Náš tlak vrcholil, ale opět do byli domácí, kteří z brejku skorovali. V poslední minutě pak Aleš trefil tyč a s dalšího protiútoku jsme inkasovali počtvrté. Po této zbytečné porážce jsme klesli v tabulce na třetí místo.

 

Napsat komentář