Muži 9. kolo : Výhra na penalty s Dřínovem

FC AJAX Bezměrov: Sokol Dřínov 1:1 (0:1) PK 4:2

branka: 51. Jiří Sýkora

Sestava: Michal Soukeník – Luděk Karásek, Radim Adamov, Jakub Ulehla, Pavel Holan (55. Dalibor Kyjovský)- Dominik Bleša, Drahomír Pavelka (72. Vlastislav Coufalík), Aleš Vejtasa- Jiří Sýkora, Michal Večerka (60. Ondřej Večerka), David Opluštil (46. Petr Holý)

V dalším domácím zápase ve vyhnanství v Zářičí, jsme tentokrát přivítali souseda v tabulce předposlední Dřínov. Navíc jsme se před zápasem dozvěděli, že nebude k dispozici delegovaný rozhodčí. Nakonec pískal jeden z hostů. Do zápasu jsme vstoupili se třemi dorostenci v základní sestavě. Soupeř s námi stačil držet krok asi do půlky poločasu. Pak už hrál jen na rychlé protiútoky. Jeden s nich skončil gólem v naší síti. Naši hráči sice měli herní převahu, ale střel přímo na branku bylo málo. Po pěkném útoku po pravém křídle se ke střele dostal Dominik avšak trefil jen břevno. Další naše šance zblokovala obrana hostů.

Ve druhém poločase byla naše převaha opravdu viditelná. V 51. minutě se nám podařilo vyrovnat , když svůj premiérový start za muže korunovat Jirka šťastným gólem. Brankář totiž podcenil jeho nevýraznou střelu, která mu na mokrém terénu prošla mezi nohama. Další naše šance měl Aleš, Jirka a Ondra. Několik rohových kopů bylo bez užitku. V závěru jsme trefili podruhé břevno a z dorážky mohl rozhodnout Ondra, ale špatně trefil míč. Nakonec o vítězi museli rozhodnout pokutové kopy. Začínali hosté a hned první penaltu Michal bravurně vyrazil. Radim naopak nedal brankáři šanci a vedli jsme 1:0. Pak hosté srovnali, ale na 2:1 upravil Dominik. Ve třetí sérii opět hosté vyrovnali, Aleš překvapivě zvýšil na 3:2. Ve čtvrté sérii se opět zaskvěl Michal v bráně. A tak mohl rozhodnout Kuba. A to se taky stalo. Připsali jsi si tak teprve druhou výhru a přerušili sérii sedmi porážek v řadě.

 

Napsat komentář