13.kolo Muži: Prohra s Kvasicemi

FC AJAX Bezměrov: FC Kvasice B 0:3 (0:2)

Sestava: Michal Soukeník – Luděk Karásek, Radim Adamov, Jakub Ulehla, Dalibor Kyjovský (39. Zdeněk Krejčíř) – Drahomír Pavelka, Dominik Bleša, Aleš Vejtasa- Petr Holý (72. Vlastislav Coufalík), Michal Večerka, David Opluštil

V dnešním zápase měli dostat příležitost dorostenci, kteří mají volno a svou část soutěže už dohráli. Z různých důvodů se ,ale zápasu zúčastnil jen jeden. Na lavičce jsme měli tak jenom dva hráče a to nás ještě posílil německý krajánek Zdeněk Krejčíř. Začátek zápasu byl katastrofální. Nejprve v jasné šanci zaváhal Luděk Karásek. Naopak už v 5. minutě nás soupeř potrestal po rychlém průniku po naší levé straně. Ve 13. minutě už to bylo 0:2, když celá obrana je přihlížela pěkným narážečkám dvou hostujících hráčů. Pak jsme  však taktovku zápasu převzali my a také pan rozhodčí Hušek. Ten měl totiž kapitánu hostů udělit žlutou za velmi sprosté vyjadřování. My jsme  si pak vytvořili několik tutovek při nichž se vyznamenal soupeřův brankář. Většinou to byly akce po pravé straně, kde hrál výborně Luděk Karásek, šanci neproměnili Michal Večerka ani Petr Holý. Gólem neskončil ani průnik Davida Opluštila. Pak se opět projevil pan rozhodčí. Odpískal faul na Michala, ale vytáhl ho mimo pokutové území. K standartce se postavil Drahoš Pavelka a krásně trefil přes zeď. Ovšem brankář se proletěl vzduchem a střelu vyrazil. Nám se už bohužel míč do brány vrátit nepodařilo. Další naše super šance skončila na brankové čáře, kde obránce hostů zahrál rukou a z další dorážky už jsme dostali míč do sítě. Ale rozhodčí Hušek místo uznání branky nařídil pokutový kop. Přitom provinivšího obránce nepotrestal ani žlutou kartou. K penaltě se postavil kapitán Radim Adamov, ale poprvé pokutový kop neproměnil. Gólem neskončila ani další naše šance v závěru poločasu.

Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe. Naše obraná hra byla velmi dobrá, ale do šancí jsme stejně jako hosté dostávali sporadicky. Druhý poločas byl spíše vyrovnaný a hrálo se většinou ve středu pole. Nám chyběla kvalita v přechodu do útoku. Posledních dvacet minut jsme vrhli všechny síly do útoku. Vytvořili jsme si několik rohových kopů. S jednoho z nich měl na hlavě gól Michal Večerka, který z malého vápna nedokázal překonat pohotového brankáře. Ten míč vyrazil na další roh.  I další naše střely byl zblokovány obranou hostí. V posledních sekundách zápasu pak hosté z rychlého protiútoku do naší otevřené obrany skorovali po třetí. Kdo neviděl neuvěří, že prohrát o tři góly jsme si za předvedený výkon rozhodně nezasloužili. Po polovině odehraných zápasů se držíme na předposledním místě v tabulce. Ještě nás čeká poslední zápas podzimu se Zlobicemi.

Napsat komentář