U19 5.kolo: Prohra v derby s Lutopecnami

FC AJAX BEZMĚROV: TJ Lutopecny/ Měrůtky 2:7 (2:2)

Branky: 13. Jiří Sýkora 35. Tomáš Křeháček

Sestava: Tomáš Švrčina – Marek Hrabal, Pavel Holan – Radek Hašpica, Jindřich Holan,  Tomáš Křeháček – Jiří Sýkora, David Opluštil

Roman Zlámal, Matěj Strašák, Pavel Opluštil

V zápase s prvnim týmem tabulky jsme chtěli uspět. Problémy se setavou tentokrát jsme celkem dobře zacelili, diky obětavosti, několika nemocnych hráčů. Přežili jsme uvodni nápor soupeře a byli jsme to my, kdo šel do vedeni 1:0. Po výborném centru zleva od Tomáše Křeháčka, skoroval Jirka. Hosté byli aktivnější, ale nepřesní v koncovce. Ovšem stačila naše špatná rozehrávka a bylo vyrovnané.  A za minutu už hosté vedli. Naštěstí se nam povedlo do poločasu vyrovnat. Po centru Davida se prosadil přes vybihajiciho brankáře Tomáš Křeháček.

Do druhého poločasu jsme vstoupili výborně a presinkem jsme dostavali hoaty pod tlak. Po deseti osmi minutách však přišel prvni důležitý okamzik. A to nepříjemné zranění Pavla Holana. Ten dostal míčem do choulostivých míst a musel střídat.  Vratil se sice po pěti minutach na hřiště, ale to už jsme prohravali 2:4. Další slepené góly jsme obdrželi z rychlých protiútoků, po našich chybných prihravkách . Po patem gólů, který padl po těsném ofsajdu, uz bylo rozhodnuto. Navic vykon rozhodčího dvakrát okomentoval náš kapitán a inkasoval dvě žluté. Zbytek zápasu jsme tak dohravali v oslabení o jednoho hráče.  Inkasovali jsme ještě dvakrát. Naši největší šanci zazdil v závěru zapasu David ,když z maleho vápna neprostŕelil brankáře hostí.

 

 

Napsat komentář