Dorostenci prohráli doma s Mrlínkem

FC AJAX Bezměrov: TJ Mrlínek 0:6 (0:3)

sestava: Jakub DANĚK – Denis OBLOUK, Martin KUNČAR, Marek HRABAL, Radek HAŠPICA, David OPLUŠTIL, Martin GERLA, Radek KUNA- Tomáš KŘEHÁČEK (71. Petr POLÁŠEK), Tomáš ŠVRČINA (75. Matěj STRAŠÁK), Tomáš DUDYCHA (46. Michal KROUPA)

Dnešní utkání bylo poslední co dorostenci sehráli na tomto hřišti. Příště už by měli hrát na úplně novém pažitu. No uvidíme. Zápas jsme udrželi bez branek zase pouhých 7 minut. Inkasovali jsme s prvního rohového kopu. Druhý gól padl o čtyři minuty později po naší chybné rozehrávce. Po pravidelném přídělu se naši hráči jakoby uklidnili, a pak předvedli pár pěkných akcí. Jedna střela skončila místo v brance na drnu a míč změnil dráhu mimo tři tyče. Jasnou golovku jsme měli také po našem rohu, ale napálili jsme jen brankáře do hrudníku. Po takovém průběhu poločasu bylo příliš kruté inkasovat třetí branku v závěru poločasu.

V druhém poločase nám rychle docházeli síly a hosté  toho využili ke vstřelení dalších tří gólů. Naši hráči se příliš do útočení nedostávali. Jen Michal Kroupa se dostal do několika brejkových situací.  Celkově byl vidět určitý herní posun. Bohužel naivní individuální chyby stále sráží tým dolů.

Napsat komentář