Turnaj v Holešově

Dnešní turnaj by se dal popsat „sympatická hra – slabší výsledky“. Sestavu tvořily 3 hráči mladších žáků – Zdena Jordová, Tereza Dostálová a Patrik Strážnický, který se poprvé postavil do brány. Zbytek byl doplněn tradiční posilou ze starší přípravky Kristýnou Zachovou, Alešem Vejtasou a na střídačce byli k dispozici Matěj Doležel, Hana Baštincová a Filip Ondráček.

 

Bezměrov – Loukov 1:1

Zachová

Soupeř který nevyhrál ani jeden zápas měl to štěstí, že remizoval aspoň s námi. Nepustili jsme hosty k ničemu a gól nám koneckonců ani nedali. Vystřelili a míč odrazil od jedné tyče do druhé a nešťastně ho za hosty dala Tereza. Bilance utkání byla stejná jako většina zápasů. Hosté se dostali 2 x za polovinu a přesto jsem získali jen jeden bod.

 

Bezměrov – Slušovice 0:1

Srovnání města Slušovic a naší vesnice mělo dávat představu o tom jak se bude vyvíjet další zápas na turnaji. Jenže jsem hosty zase k ničemu nepustili, naše útočné duo Aleš a Kristýna doplňované Hanou a Matějem hrálo velmi hezky, ale bohužel neproměnilo nejméně 6 tutových šancí. Jak to tak dnes chodilo, hosté v poslední minutě kopali hosté roh a hrudí dal jejich útočník ze dvou metrů gól a na naši reakci nezbyl čas.

 

Želatovice – Bezměrov 2:1

Zachová

Sice jsme po ojedinělé akci ze 4. minuty prohrávali 0:1 ale vzápětí Kristýna vyrovnala a opět jsme hosty k ničemu nepouštěli, za celý zápas vystřelili tak 2-3 na naši bránu. Bohužel zase v poslední minutě nešťastný gól a místo zasloužených 9ti bodů za první 3 zápasy jsme měli jen jeden jediný.

 

Prusinovice – Bezměrov 0:1

Zachová

Opět stejný scénář jako doposud, tvořili jsme velmi pohlednou a sympatickou hru a tentokrát naštěstí s tříbodovou výslužkou. Soupeř nijak vážně neohrozil naši bránu a my po pěkné hře a jediném vstřeleném získali poprvé 3 body. Během celého turnaje za námi střídavě chodili trenéři a fanoušci, kteří se ptali zejména na útočné dua Aleš, Kristýna a chválili naši hru jako celek.

 

Bezměrov – Holešov 1:4

Vejtasa

Na závěr nás čekaly 2 týmy obsazující první dvě příčky. Domácí Holešov hrál velmi dobře a o hlavu až dvě vyšší soupeři celkem snadno procházeli naší obranou, ale tentokrát naráželi našeho golmana který se zlepšoval zápas od zápasu. Soupeři byli opravdu herně, fyzicky na velmi dobré úrovni a skóre o 3 góly je velmi čestným úspěchem.

 

Bezměrov – Valašské Meziříčí video

0:2

V posledním zápase bylo jasné že vítěz turnaje je jistý a nepotřeboval naše mužstvo herně devastovat. Hráli lepší průměr a naši hráči jim byli statečnými soupeři.

Předvedený hra byla opravdu soupeři velmi oceňována a byť jsme nevyhrávali o více jak jeden gól a skončili jsme až na 5-tém místě ze sedmi. Všichni v hale ocenili nejlepšího hráče celého turnaje. Naší Kristýnu. Za velikého potlesku a pískání si šla pro své oprávněné ocenění.
Chtěli bychom jako trenéři poděkovat všem hráčům, rodičům za podporu, odvoz dětí na tréninky, zápasy a celkovou činnost bez které by naše děti nemohli dosahovat takových výkonů.

Napsat komentář