8. kolo Potrápili jsme lídra v Chropyni

FK CHROPYNĚ: FC AJAX BEZMĚROV 6:4 (2:3)

BRANKY: Pavel OPLUŠTIL 2, Kristýna ZACHOVÁ 2

SESTAVA: Terezie ŠIMŮNKOVÁ- Tereza DOSTÁLOVÁ, Zdeňka JORDOVÁ- Jakub KOMÁREK, Pavel OPLUŠTIL, Aleš VEJTASA – Patrik STRÁŽNICKÝ, Kristýna ZACHOVÁ

Matěj DOLEŽEL, Daniel BÖSERLE, Marián NOVÁK, Hana BAŠTINCOVÁ

V zápase dvou prvních týmů byl jasným favoritem domácí celek. Ten vedl tabulku bez ztráty bodu. Do zápasu jsme však vstoupili výborně. Hned ve třetí minutě utekla všem Kristýna a dostala nás do vedení. Dobře jsme bránili a také agresivné presovali. Domácí pak udělali v obraně hrubku, kterou potrestal Pavel nádhernou ranou pod břevno. Běžela 8 minuta a vedli jsme 2:0.Náš výborný výkon pokračoval až do 15 minuty, kdy se projevila naše největší slabina. Naše náhradní brankářka vykopla míč od brány tak nešťastně, že pro domácí bylo snadné snížit na 1:2. Pak přišla naše strašidelná rozehrávka s půllky po obdrženém gólu a opět špatný odkop brankářky a náš náskok byl po 20 vteřinách fuč. Chvíli trvalo než jsme se z toho vzpamatovali. Pak však střídající Hanička vysunula opět Kristýnu a ta nezaváhala a poločas jsme tak vyhráli 3:2.
Vstup do druhé půlky nám opět vyšel skvěle. Nejprve mohla završit svůj hatrik Kristýna. Bohužel tentokrát trefila brankáře. Ale pak oko diváka potěšila skvělá akce našich hráčů. Po levé straně Aleš s Kristýnou narážečkami přešli přes půlku hřiště. Tam přišla přihrávka na Pavla a ten druhou nechytatelnou střelou nás dostal do dvou golového vedení. Domácí se poté hnali do útoku a z tlaku vytěžili několik rohových kopů. Ve 42 minutě pak neodehrál míč do bezpečí Jakub a hned jsme byli potrestání snižovacím gólem. A to byl asi zásadní moment. Protože za další tři minuty odjel Marián, Aleš a Kristýna na zápas starší přípravky. Nastoupili tak náhradníci, kteří však neudrželi míč ve předu. A tak se řítil jeden útok za druhým na naše holkyDeset minut před koncem domácí vyrovnali . V posledních čtyřech minutách jsme pak inkasovali ještě dvakrát a souboj prohráli. Odjezd opor sklidil velký odpor z řad přítomných rodičů. A nejspíš nás připravil o cenné vítězství nad lídrem soutěže.

Napsat komentář