3.kolo-Starší žáci udrželi neporazitelnost v Lubné

FK LUBNÁ 1959: FC AJAX BEZMĚROV 3:3 (1:0) PENALTY 1:2

BRANKY: Patrik DANĚK 2, Marek VILÍMEK

SESTAVA:  Matěj POLÁŠEK-  Marek VILÍMEK, Matěj STRAŠÁK-  Radek HAŠPICA, Patrik HOURA, Dominik SKÁCEL- Patrik HOURA, Zdeňka JORDOVÁ

Aleš VEJTASA, Kristýna ZACHOVÁ

V druhém zápase sezony nám z různých důvodů chyběli hned čtyři hráči ze základní sestavy z prvního kola.Pocvolat jsme museli dokonce hráče z přípravky. Přesto byla základní sestava dost silná na to, abychom soupeře porazili. bohužel jsme v prvním poločase promarnili řadu šancí, trefili dvě tyče a jedno břevno. A tak nás domácí potrestali z rychlého protiútoku gólem do šatny.
Ve druhém poločase jsme konečně využili rohový kop, kdy Marek Vilímek hlavou vyrovnal ve 39 minutě. Domácí  si však opět přivlastnili vedení v 46 minutě. Konečně se prosadil náš nejlepší střelec Patrik Daněk , který o sedm minut opět vyrovnal. Domácí po naší chybě se však sedm minut před koncem dostali po třetí do vedení 3:2. Naštěstí opět vyrovnal minutu před koncem Patrik Daněk.
A tak stejně jako o den dřív mezi mladšími žáky, tak i dnes rozhodovaly pokutové kopy. Rozhodčí neznaje zřejmě soutěžní řád, rozhodl, že se budou kopat pouze tři penalty na obou stranách. Naši hráči byli úspěšnější, když  sice nejprve nedal Patrik Daněk, ale pak proměnil Marek Vilímek a vítěznou penaltu proměnil Dominik Skácel.
V tabulce jsme zatím na pátém místě, ale máme o zápas méně než naši soupeři.

Napsat komentář