Dorostenci vyhráli v přípravě v Lutopecnách

TJ LUTOPECNY/MĚRŮTKY: FC AJAX BEZMĚROV 0:1 (0:0)

BRANKA: Martin GERLA

SESTAVA:

Jakub DANĚK- Martin KUNČAR, Tomáš VEČERKA, Martin GERLA, Petr POLÁŠEK- Radek KUNA, Pavel OPLUŠTIL, Martin MÁLEK, David OPLUŠTIL- František KUBÍN, Patrik DANĚK

Matěj POLÁŠEK

V dnešním přípravném zápase jsme se utkali s účastníkem krajské soutěže. Sestava se nám dávala velmi těžce dohromady. Nakonec jsme museli sáhnout až do mladších žáků. Díky Pavlovi a Matějovi, jsme tak mohli nastoupit v jedenácti. Před zápasem jsme zvolili kapitána nově se tvořícího týmu. Tím se stal Martin Gerla. Přítomným hráčům , pak byla přidělena čísla na novou sezonu.
Úvodní poločas byl takový neurovnaný. Šancí na obou stranách bylo velmi málo. Hrálo se hlavně uprostřed pole. Naše akce probíhaly hlavně po pravé straně. Dobré průniky měl Radek Kuna, který prodělal svou premiéru v dresu AJAXU. Největší šanci měl Fanda, který levou nohou nezakončil svou individuální akci. Domácí našeho brankáře také neprověřili a tak skončil poločas bezgólů.
Druhá půle již byla otevřenějšís oboustrannými šancemi. Ovšem zakončení vázlo. Z našich šancí stojí za zmínku dvě akce Fandy Kubína, které zakončil nepřesnou střeloulevou nohou. Ovšem daleko větší šance měl Radek Kuna, který ve vyložené šan, po sólu netrefil míč před prázdnou brankou. Druhou šanci pak zahodil, když přestřelil branku ze dvou metrů po Fandově přihrávce.  Soupeřovy akce skvěle zblokovala naše obrana a vyloženou šanci chytil i náš brankář. Jediný gól zápsau tak padl po standartní situaci, kdy Martin Gerla rozehrával přímý kop ze třiceti metrů. Nejprve trefil zeď, ale odražený balon se k němu dostal zpět. Jeho opakovaná střela pak skončila u pravé tyčky.
Výhra je tak povzbuzením do další přípravy na nadcházející sezonu. Snad se v příštím zápase konečně sejde kompletní kádr.

Napsat komentář