Přátelák dorostu v Křenovicích

Sokol Křenovice: FC AJAX BEZMĚROV 4:3 (3:1)

BRANKY: Daniel Židlík, David Opluštil, MartinGerla

Sestava: Daniel Sucharski- David Farkas, Martin Kunčar, Denis Oblouk, Jakub Daněk- David Opluštil, Martin Gerla, Patrik Vítek- Daniel Žídek, František Kubín

Především musím všechny zúčastněné pochválit za bojovnost a za to že vůbec přišli. Ti, co se na zápas vykašlali, tak k tomu doufám měli nějaký velmi dobrý důvod. Tristní byl počet přítomných hráčů. Celkem devět. Domácí nám půjčili ještě jednoho hráče a bylo nás tak deset. Na premiéru nového týmu to zavánělo ostudou. Zmatky v nesehrané obraně měli za následek, že se soupeř dostal snadno do vedení 2:0. Nám se podařilo snížit po pěkném křídelním útoku Fandy Kubína a přihrávce před prázdnou branku, kde se gólově zapsal nový hráč Daniel Žídek. Bohužel v posledních vteřinách poločasu jsme neuhlídali útok po pravém křídle a dostali pověstný gól do šaten.
V kabině jsme si vyříkali některé věci a do druhého poločasu jsme vstoupili náporem, který skončil gólem Davida Opluštila. I přes početní nevýhodu jsme soupeře dokázali přehrát, Do kolen nás pak dostala špatná rozehrávka obrany, kdy jsme domácímu útočníkovi namazali na 4:2. Přesto jsme pokraovali v naší hře. Bohužel naši útočníci neměli střelecký den. Nakonec po další asistenci Fandy skoroval Martin Gerla a snížil na 4:3. Vyrovnání měl pak na kopačce Dan Židlík, ale jeho střelu do prázdné branky vykopl domácí obránce. Těsně jsme tedy prohráli, ale hrát celý zápas o jednoho hráče méně je hodně fyzicky náročné, Doufejme, že se příští týden na domácím turnaji,sejde daleko větší počet hráčů.

Napsat komentář