Přátelský zápas dorostu v Křenovicích

SOKOL KŘENOVICE: FC AJAX BEZMĚROV 1:1 (0:0)

Branka: Tomáš Večerka
Sestava: Daniel Sucharski- Tomáš Večerka, Denis Oblouk- Patrik Vítek, Martin Málek, Martin Kunčar,- Patrik Daněk, David Opluštil
Patrik Janoštík, Matěj Strašák, Dominik Skácel, Petr Polášek

V dnešním přípravném zápase jsme nastoupili proti Křenovicím. V sestavě jsme měli hráče s kterými počítáme do tvořícího se týmu dorostenců. Od prvních okamžiků, jsme domácí přikovali na jejich polovině. Prakticky celý první poločas se hrál ve stejném duchu. Naši hráči opravdu dobře kombinovali a dostávali se křadě střeleckých příležitostí. Bohužel naše šance pochytal brankář, nebo zazněly tyčky. řada nebezpečných střel šla vedle. Náš brankář se v bráně nudil.

V druhé polovině nebyla naše převaha až tak výrazná, ale náš brankář se pořád nudil. Ovšem z jedné standartky proletěl míč z poloviny hřiště až do tyčky. I my jsme pak několikrát trefili tyč a promarnili další šance. Až po rohovém kopu jsme rozehráli na Tomáše a ten napálil ze 30 metrů střelu do tyče a konečně do branky. Náš brankář se pořád nudil. Nudil se až tak, že přihrál domácímu útočníkovi, který trefil prázdnou branku. Soupeř tak snadno vyrovnal.

Martin Kunčar trefil břevno, ale to byl všechno. Zápas tak skončil remízou.

Napsat komentář