Křenovice – AJAX Bezměrov příprava

Sokol Křenovice: FC AJAX Bezměrov 6:1 (2:1) video

branka: Martin Kunčar

V sobotu 21. března jsme odehráli první přípravný duel s Křenovicemi. Nakonec nám pár hráčů chybělo, přesto se sešlo 13 hráčů. Počasí bylo pěkné fotbalové. Do zápasu jsme vstoupili v této základní sestavě:

Zdeňka Jordová- Matěj Strašák, Patrik Houra- Pavel Opluštil, Theo Fekar, Aleš Vejtasa- Martin Kunčar, David Opluštil

Do hry se dále dostali: Marek Vilímek, Filip Paciorek- Tomáš Švrčina , Martin Málek, Patrik Daněk
Ze začátku to bylo spíš oťukávání s obou dvou stran. Trošku aktivnější jsme byli my. A to nám taky přineslo vedení 1:0, když po Davidově střele a zásahu brankáře, dorazil do rány Martin Kunčar. S vedení jsme se neradovali dlouho, když soupeř po zmatcích v naší obraně vyrovnal. Za další minutu už jsme prohrávali, když jsme po našem rohu ztratili míč a z rychlého protiútoku zavěsil Alex Jurinec. Naší odpovědí byla jen dalekonosná střela do břevna od Martina Málka.Do poločasu se již skore nezměnilo.
Začátek druhé půle ovšem zastihl naši obranu naprosto nepřipravenou a během dvou minut jsme inkasovali po únicích na naší levé straně obrany. Ten čtvrtý gol měla Zdeňka chytit. Jinak za goly v podstatě nemohla. Soupeře dostalo průběžné skore na koně v druhé půli již měl znatelnou převahu. Přidal ještě dva gólové zápisy. I my jsme měli šance, které přímo volali po gólu, ale výsledkem byly jen dvě nastřelená břevna Martinem Kunčarem a Petrikem Daňkem. Na většině našich hráčů byla vidět nerozehranost. Vždyť první venkovní trénink budeme mít až v následujícím týdnu. Doufám, že si všichni uvědomili, že mají co zlepšovat a páteční odveta už bude o něčem jiném.

Napsat komentář