Starší přípravka začala turnajem v Němčicích nad Hanou

01.02.2015 07:42

Dnes měla svou zápasovou premiéru nově se tvořící starší přípravka. První akcí byl silně obsazený turnaj v nové víceúčelové hale v Němčicích nad Hanou. Turnaj se zúčastnilo celkem šest týmů většinou z Olomouckého kraje. Hrálo se systémem každý s každým na 1×15 minut.

FC AJAX BEZMĚROV: SLAVOJ KOJETÍN 0:1

SESTAVA: Zdeňka Jordová- Kristýna Zachová, Aleš Vejtasa- Vojtěch Krupař, Daniel Böserle-
Tereza Dostálová,Marián Novák, Jiří Krupař, David Novák, Drahomír Pavelka, Martin Böserle.

V prvním zápase byla na našich hráčích vidět nerozehranost a zbytečný respekt ze soupeře. Ten měl celý zápas převahu, kterou však nedokázal zužitkovat. Naši hráči bojovali, ale k přímé střele na soupeřovu branku se nedostali. Při střídání v poslední minutě jsme inkasovali jediný gól zápasu.

FC AJAX BEZMĚROV: HANÁ PROSTĚJOV 0:8
SESTAVA: Zdeňka Jordová- Kristýna Zachová, Tereza Dostálová- Vojtěch Krupař, Daniel Böserle-
Aleš Vejtasa, Marián Novák, Jiří Krupař, David Novák, Drahomír Pavelka, Martin Böserle.

V druhém zápase nám nevyšel začátek utkání a po šesti minutách jsme prohrávali už 0:3. Zápas nevyšel ani naší brankářce, která pustila pár hloupých gólů. V dalším průběhu dostali šanci hlavně náhradníci a tak skóre narostlo až na 0:8.

FC AJAX BEZMĚROV: SOKOL ČECHOVICE 0:2
SESTAVA: Zdeňka Jordová- Kristýna Zachová, Aleš Vejtasa- Vojtěch Krupař, Daniel Böserle-
Pavel Opluštil, Tereza Dostálová, Marián Novák, Jiří Krupař, David Novák, Drahomír Pavelka, Martin Böserle.

V tomto zápase jsme byli rovnocenným soupeřem týmu, který nakonec celý turnaj vyhrál. Tým byl posílen Pavlem Opluštilem. V bráně začala čarovat Zdeňka Jordová a měli jsme řadu šancí na vstřelení gólu. Nakonec jsme však dvě minuty před koncem inkasovali a v samotném závěru dostali další gól.

FC AJAX BEZMĚROV: FK NĚMČICE nad HANOU 0:2
SESTAVA: Zdeňka Jordová- Teraza Dostálová, Pavel Opluštil- Aleš Vejtasa, Kristýna Zachová-
Vojtěch Krupař, Daniel Böserle, Marián Novák, Jiří Novák, David Novák, Drahomír Pavelka, Martin Böserle.

V základní sestavě tentokrát nastoupilo to nejlepší co jsme měli k dispozici. Podařilo se nám tak prvních pět minut udržet vyrovnanou hru i skóre. Po vystřídání se avšak domácí dokázali prosadit dvěma slepenými góly. Naše šance zůstali opět nevyužity. Přitom několik po gólu přímo volaly.

FC AJAX BEZMĚROV: TJ ŠVÁBENICE 0:2
SESTAVA: Zdeňka Jordová- Tereza Dostálová, Pavel Opluštil,- Aleš Vejtasa, Kristýna Zachová-
Vojtěch Krupař, Daniel Böserle, Marián Novák, Jiří Novák, David Novák, Drahomír Pavelka, Martin Böserle.

V posledním zápase jsme měli v úvodní části převahu a několik šancí ke skórování. Pravidlo nedáš dostaneš, se opět projevilo, když naše krásná akce neskončila gólem a s okamžitého protiútoku jsme inkasovali. Pak byla hra velmi vyrovnaná. Ale opět jsme shořeli na neproměňování šancí. Asi tři minuty před koncem jsme inkasovali druhý gól a bylo rozhodnuto. Přesto jsme podali velmi dobrý výkon.

Celkově byl turnaj pro nás velmi prospěšný. Opět ukázal, že největší problém máme v útočné fázi. Výborně nám zachytala, až na jednu výjimku, Zdeňka, která byla vyhlášena nejlepší brankářkou celého turnaje. Spolehlivě zahráli i ostatní opory Tereza, Pavel, Kristýna a Aleš. Ale i ostatní hráči se snažili a tak snad příští týden ve Zdounkách přijdou i lepší výsledky. Během turnaje převzal tým nový vedoucí trenér přípravky Tomáš Krupař, který se svými spolupracovníky Drahošem Pavelkou a Marianem Novákem povedou přípravku v dalším období.

Pořadí turnaje:
1. SOKOL ČECHOVICE 5 4 0 1 8:3 12
2. TJ ŠVÁBENICE 5 3 1 1 5:4 10
3. FK NĚMČICE nad HANOU 5 3 0 2 8:4 9
4. HANÁ PROSTĚJOV 5 3 0 2 14:3 9
5. SLAVOJ KOJETÍN 5 3 0 2 5:11 4
6. FC AJAX BEZMĚROV 5 0 0 5 0:15 0

Napsat komentář