4.kolo Výprask ve Skašticích

Sokol SKAŠTICE: FC AJAX BEZMĚROV 10:4 ( 4:1)
Branky: David Opluštil 2, Aleš Vejtasa, Theo Fekar
Sestava: Zdeňka Jordová- Petra Večerková, Patrik Strážnický -Tereza Dostálová, Patrik Houra, Theo Fekar- Kristýna Zachová, Aleš Vejtasa
náhradníci: Drahomír Pavelka, Marián Novák, Daniel Bösserle, David Opluštil, Vojtěch Krupař

Dnešní zápas začal opět tragicky. Přesto, že jsme rozehrávali na začátku zápasu, dostali jsme snad ve 20 sekundě gól. Netrvalo ani dalších pět minut a bylo to 3:0. Dalších spoustu střel kryla naše skvělá brankářka. V polovině poločasu jsme prostřídali sestavu a podařilo se nám hru trošku vyrovnat. Hlavně díky vlastnímu golu po rohu, který byl připsán Aleši Vejtasovi. Může nás mrzet zbytečný gol na konci poločasu na 1:4. Ten padl po dalším skvělém zákroku naší brankářky. Ovšem po nepovedeném výkopu od branky jsme inkasovali.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s úderným útokem, avšak opět na začátku jsme to byli mi co jsme dostali branku. Vzápětí však po pěkné rychlé kombinaci se dostal do brejku Theo a nekompromosně zavěsil. Za pouhé dvě minuty se do podného brejku dostal David a také zpřehledem skoroval. Za stavu 3:5 nám svitla jiskérka naděje na zvrat v zápase. Bohužel jsme neproměnili šance po našich standartních situacích. Z brejku jsme pak obdrželi dva slepené góly, které rozhodly o výsledku. Na trávník se dostali i naši ostatní náhradníci, což mělo za následek obdržení dalších třech branek. V samotném závěru pak snížil David na konečných 4:10. Na soupeře jsme nestačili v rychlosti ani v důrazu a zaslouženě jsme prohráli.

Napsat komentář