M19: Dorostenci nezvládli zápas v Tečovicích

TJ Sokol Tečovice : FC AJAX Bezměrov  5:1 (2:1)

branka: 36. min Adam Vožda 1:1

Sestava: Matěj Polášek –  Jakub Komárek, Lukáš Poledňák, Michal Kroupa – Patrik Houra, Pavel Opluštil, Matyáš Španiel, Štěpán Španiel, Patrik Strážnický – Adam Vožda, David Opluštil

Filip Flores

Naši dorostenci nastoupili v Tečovicích v roli favorita. První nápor měli sice domácí, ale pak už byla jasně hra v naší režii. Domácí jsme přehrávali  a dostali se také do vyložené šance. David Opluštil obstřelil brankáře bohužel i s brankou. Jakoby si naši hráči řekli že to půjde samo a začali v zadních řadách dělat nepochopitelné chyby. Výsledkem toho byla nahrávka Lukáše Poledňáka na první gól domácích a střela do prázdné branky. Naši hráči zvýšili obrátky a zejména na pravé straně úřadoval Patrik Houra. Ovšem kromě pár rohů jsme z toho nevytěžili nic. Až deset minut před koncem se po chybě brankáře dostal k dorážce Adam Vožda a vyrovnal. Místo toho abychom soupeře dorazili , tak v poslední minutě poločasu jsme opět inkasovali. Brankář domácích odkopl míč na půlku, Pavel Opluštil dal hlavičku za sebe a čtyři naši obránci nedokázali  zastavit sólo domácího útočníka  a pěknou střelu po zemi k tyči. A tak jsme šli do šaten ze ztrátou  jedné branky.

Do druhé poloviny jsme opět nastoupili dobře a hrálo se prakticky jen na polovině domácích.  Naše šance postupně zahodil Patrik Houra, Pavel Opluštil i David Opluštil. V posledních pěti minutách si pak vypili naši hráči kalich hořkosti do dna. Nejprve domácí zahrávali z vlastní půlky přímý kop, který šel do našeho vápna. Matěj Polášek však nevyběhl pro míč a ten nakonec  skončil v síti, když ho chtěl Lukáš odehrát s brankové čáry pryč. Zbytek zápasu využili domácí ještě ke dvěma trefám do naší rozhozené obrany. Kdo neviděl , neuvěří. Opět jsme umřeli na krásu a na neproměňování ani těch nejvyloženějších šancí.

V tabulce jsme tak klesli na 7. místo.